Mourapata vineyard Mourapata wines

Το κτήμα MOURAPATA στη Σκύδρα Πέλλας, κοντά στη Νάουσα, δημιουργήθηκε το 1990 από τον Dieter Sendker από το Αμβούργο.

Η σύσταση του εδάφους και το μικροκλίμα της περιοχής, ευνοούν την καλλιέργεια των ποικιλιών Cabernet Sauvignon και Merlot, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα ποιοτικό κρασί το οποίο στη συνέχεια ωριμάζει για περίπου 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια και στη συνέχεια 1-3 χρόνια στη φιάλη, πριν τη διάθεσή του στην αγορά.

Με τη συνεργασία του γνωστού οινολόγου Νίκου Μπέρσου από τη Νάουσα, δημιουργήσαμε επίσης το MOURAPATA “Blanc de Noir”.

Για τις ανάγκες της αγοράς, εμπλουτίσαμε τη γκάμα των προϊόντων μας με συσκευασίες σε ασκούς. Η συνεχόμενη αύξηση των πωλήσεων στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, δείχνει την επιβράβευση των κόπων μας που είχαν ως αποτέλεσμα να παράγουμε ένα καλό κρασί σε προσιτή τιμή.

Dieter Sendker

Mourapata AskusMourapata wine bottles